پروژه تاثیر دو شیوه تمرینی HIIT و MIT بر تغییرات VEGF پلاسماییزنان غیرفعال • • • • °°• پروژه تاثیر دو شیوه تمرینی و بر تغییرات پلاسمایی زنانغیرفعال پروژه تاثیر دو شیوه تمرینی و بر تغییرات پلاسمایی زنانغیرفعال › › پروژه تاثیر دو شیوه تمرینی و بر تغییرات › › پروژه تاثیر دو شیوه تمرینی و بر تغییرات پلاسمایی زنان غیرفعال تعداد صفحات زبان فارسی فرمت قابل ویرایش فهرست دارد منابع و مآخذ دارد جدول و نمودار دارد عکس و تصویر دارد محتوای فایل › پروژهتاثیردوشیوهپروژه تاثیر دو شیوه تمرینی و بر تغییرات › پروژهتاثیردوشیوه · پروژه تاثیر دو شیوه تمرینی و بر تغییرات پلاسمایی زنان غیرفعال › دانلودرایگاندانلود و دریافت پاورپوینت بدنسازی به همراه تصاویر فروشگاه فایل › دانلودرایگان دانلود و دریافت پروژه تاثیر دو شیوه تمرینی و بر تغییرات پلاسمایی زنان غیرفعال پروژه تاثیر دو شیوه تمرینی و بر تغییرات پلاسمایی زنان غیرفعال فعالیتهای ورزشی و بدنی، بخشی از زندگی روزمره مردم را تشکیل می دهد › دانلودرایگانبرنامهدانلود و دریافت برنامه تمرینی بدنسازی حجم دهی عضلات › دانلودرایگانبرنامه یکی از این موارد پیشرفت در افزایش حجم عضلانی در تمرینات بدنسازی در زمانی کم است که دغدغه مهمی برای خانم ها و آقایانی است که ورزش بدنسازی انجام می دهند بسیاری از بدنسازان علاقهمند به حجم دهی عضلات و کات عضله لازم است که تفاوت کات و حجم را بهطور کامل بدانند › دریافتگزارشکاردریافت گزارش کار آزمایشگاه شکل دهی فلزات آزمایش کشش عمیق › دریافتگزارشکار دریافت پروژه تاثیر دو شیوه تمرینی و بر تغییرات پلاسمایی زنان غیرفعال پروژه تاثیر دو شیوه تمرینی و بر تغییرات پلاسمایی زنان غیرفعال فعالیتهای ورزشی و بدنی، بخشی از زندگی روزمره مردم را تشکیل می دهد › › محصولات دسته بندی علوم انسانی › › پروژه تاثیر دو شیوه تمرینی و بر تغییرات پلاسمایی زنان غیرفعال تومان › بررسی تاثیر دو نوع شیوه تمرینی تداومی و تناوبی بر تغییرات › این افراد به سهگروه نفری کنترل، تداومی و تناوبی تقسیم شدند قبل و بعد از تمرینها از هر نفر آزمایشخون گرفته شد و میزان لپتین آنها از طریق اندازهگیری شد دورة تمرینیشامل هفته و هر هفته جلسه تمرین بود
پروژه تاثیر دو
شیوه تمرینی HIITو MIT بر
تغییرات VEGF پلاسماییزنان غیرفعال
دسته بندی : سایر رشته ها ...
تگ : شیوه تمرینی HIIT,شیوه تمرینی MIT,
تغییرات VEGF پلاسمایی,
تغییرات پلاسمایی زنان,
زنان غیر فعال
پروژه تاثیر دو شیوه تمرینی HIIT و MIT بر تغییرات VEGF پلاسمایی زنان غیرفعال
فعالیتهای ورزشی و بدنی، بخشی از زندگی روزمره مردم را تشکیل می دهد. فعالیت ورزشی به وضوح میزان انرژی مورد استفاده توسط بدن را که در کنترل وزن و از دست دادن چربی بدن مهم است، افزایش میدهد. همچنین فعالیت ورزشی دستگاههای مختلف بدن از جمله سیستمهای قلبی عروقی، تنفسی، عصبی عضلانی، اسکلتی، عصبی هورمونی، ایمنی و غیره را تحت تأثیر قرارمی دهد. امروزه فعالیت ورزشی، یا فقدان آن، یک عامل خطر مستقل در بیماریهای قلبی عروقی شناخته شده است. هر چند برآورد دقیق سهم فعالیتهای ورزشی در بهداشت، تندرستی و کامیابی دشوار است، ولی شواهد نشان می دهد که فعالیتهای ورزشی و فعالیتهای بدنی منظم بر طول عمر می افزایند و خطر مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبیعروقی را کاهش می دهند.
افزایش سوخت و ساز عضله هنگام ورزش با افزایش خیلی سریع در برون ده قلبی همراه می باشد. هنگام فعالیت ورزشی شدید، فشار خون متوسط ریوی تنها اندکی افزایش می یابد (تقریبا معادل 10 میلی لیتر جیوه) که به دلیل نزدیکی عروق ریوی به قلب، وجود شبکه مویرگی بسیار گسترده و در نتیجه مقاومت کمتر در برابر جریان خون حتی زمانی که جریان خون زیاد است، قابل درک می باشد. در حالت استراحت، حدود 20 درصد برون ده قلب به عضلات اسکلتی اختصاص دارد، در حالی که در حین فعالیت عضلانی این مقدار 10 تا 20 برابر افزایش می یابد. از جمله عواملی که اغلب در مورد بهبود ظرفیت ورزشی بر اثر تمرین مطرح میشود، افزایش در چگالی مویرگی عضلات تمرین کرده است.
در بدن انسان به دنبال تمرینات ورزشی نیز تغییرات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی عمدهای در جهت بر طرف ساختن شرایط استرسی ناشی از فعالیت ورزشی رخ می دهد که یکی از مهمترین تغییرات در سطح عضله اسکلتی و قلبی افزایش چگالی مویرگی یا آنژیوژنز است. آنژیوژنز به معنی شکلگیری مویرگ جدید از مویرگ قبلی است. آنژیوژنز به دو روش جوانه زدن و دو نیمه شدن رگ تکامل یافته صورت می گیرد. جوانه زدن به شاخه دار شدن و بیرون زدگی مویرگ قبلی اشاره دارد، در حالی که دو نیمه شدن رگ تکامل یافته به شکافت مویرگی از داخل (تقسیم طولی مویرگ) و تبدیل یک مویرگ به دو مویرگ اشاره دارد(Salehi, Amjadi et al. 2011). فرآیند آنژیوزنز به تعادل بین فاکتورهای تحریککننده و مهار کننده آنژیوژنز بستگی دارد
. فاکتورهای آنژیوژنیکی عمدهای شناسایی شده اند که از میان آنها فاکتور رشد آندوتلیال عروقی VEGF)) به عنوان قویترین میتوژن (فعالکننده میتوز) مخصوص سلولهای آندوتلیال شناخته شده است(Ranjbar, Noorshahi et al. 2011). فرآیند آنژیوژنز ناشی از فعالیت ورزشی یکی از سازگاریهای بسیار مهم در بافتهای متعدد بدن از جمله عضله اسکلتی، قلب، مغز، کلیه و غیره محسوب می شود. انواع فعالیت ورزشی از طریق آبشارهای سیگنالی متفاوت از جمله افزایش VEGF باعث توسعه آنژیوژنز می شود.
تمرینات تناوبی شدید به عنوان یک رویکرد موثر در بهبود آمادگی در مدت زمان کوتاه به کار گرفته می شود.تمرینات تناوبی شدید یک رویکرد کارا برای بهبود ظرفیت های سیستم های هوازی و بی هوازی هستند. نشان داده شده است که این تمرین ها سطح آنزیم های اکسایشی و گلیکولیتیک را افزایش می دهد. به علاوه، مشخص شده است فعالیت ورزشی با شدت متوسط عملکرد سلول اندوتلیالی در بیماران مبتلا به شریان کرونری را بهبود می بخشد. پیشرفت آترواسکلروز با تعدیل سبک زندگی از جمله فعالیت ورزشی منظم و کنترل دیگر عوامل خطر مثل پر فشاری خون، هیپرلیپیدمی، دیابت، سیگار کشیدن و چاقی کاهش می یابد یا حتی معکوس می شود. به علاوه، سازگاریهای مثبت در فعالیت پلاکتها، انعقاد و فیبرینولیز وابسته به تمرین استقامتی احتمال حادثۀ قلبی حاد در بیماران مبتلا به بیماری آترواسکلروز را کاهش می دهد.
» فهرست مطالب:
- فصل اول: کلیات پژوهش
- فصل دوم: ادبیات پژوهش
- فصل سوم: روش پژوهش
- منابع و مأخذ
- فهرست اشکال